دانلود بررسی اثر تنش شوری خاک بر قندهای احیاء کننده ? هیدروژن پراکسید ? مالون دی آلدئیدو سایر آلدئیدها و پرولین درگیاه گندم فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی اثر تنش شوری خاک بر قندهای احیاء کننده ? هیدروژن پراکسید ? مالون دی آلدئیدو سایر آلدئیدها و پرولین درگیاه گندم فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی اثر تنش شوری خاک بر قندهای احیاء کننده ? هیدروژن پراکسید ? مالون دی آلدئیدو سایر آلدئیدها و پرولین درگیاه گندم فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی اثر تنش شوری خاک بر قندهای احیاء کننده ? هیدروژن پراکسید ? مالون دی آلدئیدو سایر آلدئیدها و پرولین درگیاه گندم فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی اثر تنش شوری خاک بر قندهای احیاء کننده ? هیدروژن پراکسید ? مالون دی آلدئیدو سایر آلدئیدها و پرولین درگیاه گندم فایل ورد (word) :


نام کنفرانس یا همایش : نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در علوم زیستی و کشاورزی

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

یکی از تنش های تأثیرگذار در کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی تنش شوری خاک است که در بسیاری از مناطق کشوردیده می شود.حدود 16 تا 23 میلیون هکتاراز زمین های کشاورزی مبتلا به شوری است و یکی از دلایل شوری خاک آبیاری با آبشور است.حدود نیمی از آب کشاورزی در ایران از منابع زیرزمینی استفاده می شود لذا افزایش برداشت از منابع زیرزمینی و حلشدن املاح نمکی بیشتر در این منابع تنش شوری را چند برابر کرده است.با توجه به اینکه در ایران حدود 23 %از کشت به گندماختصاص دارد بررسی اثر تنش شوری خاک بر این گیاه ارزشمند ویافتن دوزهای شوری بدون تاثیرمنفی در گزینش زمین هایکشاورزی بسیار دارای اهمیت است. در این پژوهش بذرهای گندم رقم الوند خریداری و به چهارگروه تقسیم شدند (آبیاری با آب شور با دوزهای 0، 25 و 100 میلی مولار NaCl) و در گلدان های 1.5 کیلویی در گلخانه دانشگاه دامغان کاشته شد و تیمار آب شور به صورت سه روز یکبار و به مدت 45 روز انجام گردید و سپس اندام هوایی جدا شده و در آزمایشگاه مقادیر فوق مورد سنجشقرار گرفت.در این پژوهش با افزایش دوز شوری مقادیر قندهای احیاءکننده کاهش یافت و مقادیر هیدروژن پراکسید مالون دیآلدئیدو سایر آلدئیدها و پرولین با افزایش دوز افزایش یافته است.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.