دانلود مقاله Microbial Evaluation of Preservatives efficiency by rapid DدرBALUE Test in Home Care Products فایل ورد (word)


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Microbial Evaluation of Preservatives efficiency by rapid DدرBALUE Test in Home Care Products فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله Microbial Evaluation of Preservatives efficiency by rapid DدرBALUE Test in Home Care Products فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Microbial Evaluation of Preservatives efficiency by rapid DدرBALUE Test in Home Care Products فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله Microbial Evaluation of Preservatives efficiency by rapid DدرBALUE Test in Home Care Products فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: سومین همایش علوم و فناوری مواد فعال سطحی و صنایع شوینده
تعداد صفحات: 9
چکیده:

The effectiveness concentrations of antimicrobial preservatives are one of the most critical points in formulation of Home care product. There are some of standard test methods for determining the efficiency of these preservatives. Minimum inhibitory concentration (MiC) and challenge methods describe for antimicrobial preservatives, considered as a supportive tool for establishing a practical method for evaluate the preservatives in personal care and home care products such as dish washing liquid, hair shampoo and conditioner, body wash and liquid hand soaps. These standard procedures are very similar in many aspects and suffer from the major disadvantage of being time consuming. The test usually lasts for four weeks and if challenge is required it may take 2 months. Determination of a D-value for specific test organisms could have been a component of the efficacy evaluation of preservatives and obtained within 48 hours. This parameter is commonly defined as the time required for the number of surviving microorganisms to decrease 1 logarithmic unit. In this study we compare four different preservatives include Isocil Ultra 1.5% Hydrol DP, against microorganisms are significantly higher than either Isocil and Hydrol DP alone.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.