دانلود تعیین غلظت کروم و نیکل در سبزی ها و صیفی جات شهرستان ورامین فایل ورد (word) دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تعیین غلظت کروم و نیکل در سبزی ها و صیفی جات شهرستان ورامین فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تعیین غلظت کروم و نیکل در سبزی ها و صیفی جات شهرستان ورامین فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
آلاینده ها از جمله عوامل مختل کننده زیست بوم ها به شمار می آیند و از این میان فلزات سنگین به دلیل مشکلات سمیت، پایداری و تجمع زیستی در محیط زیست حتی در غلظت های کم نیز حایز اهمیت شناخته شده اند. تجمع عناصر سنگین در خاک به ویژه در زمین های کشاورزی، امری تدریجی بوده و غلظت عناصر را می تواند به سطوحی برساند که امنیت غذایی بشر را تهدید کند. با توجه به اهمیت استفاده از سبزیجات سالم در رژیم غذایی روزانه کنترل غلظت این عناصر حایز اهمیت می باشد به همین منظور دراین مطالعه مقدار کروم و نیکل در سبزیجات و صیفی جات مصرفی در شهرستان ورامین مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها شامل سبزیجات (نعنا، جعفری، شاهی، گیشنیز، تربچه)و صیفی جات (کدو، خیار،گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و بادمجان) بود که به صورت تصادفی از سه مزرعه شهرستان جمع آوری شد، نمونه ها به آزمایشگاه منتقل و پس ازشست شو با آب مقطر و انجام عملیات هضم اسیدی، عصاره گیری انجام شد و فلزات سنگین با دستگاه جذب اتمی قرایت شد. بر اساس نتایج به دست آمده مشخص گردید، میانگین غلظت کروم در سبزیجات 1.41 میلی گرم در کیلوگرم و در صیفی جات 1.72 میلی گرم در کیلوگرم بود که هردو بالاتر از استاندارد تعیین شده توسط سازمان جهانی بهداشت است، ولی میانگین غلظت نیکل در سبزیجات 1.33 میلی گرم در کیلوگرم ودر صیفی جات1.63 میلی گرم در کیلوگرم بود که هر دو پایین تر از استاندارد تعیین شده توسط سازمان جهانی بهداشت است.